Neves magyar zenészek 1995-ben alakították meg a Kiss Forever Band-et. Váry Zoltán lett Starchild /Paul Stanley/, Pocky The Demon /Gene Simmons/, Maróthy Zoltán Space Ace /Ace Frehley/, Tobola Csaba pedig Catman /Peter Criss/. Az élvonalbeli együttesekben muzsikálók kedvtelésből hozták létre a bandát; mindössze azért, hogy kedvenc Kiss-dalaikat ők maguk is eljátszhassák a színpadon.
Az apropót a budapesti E-klubban rendezett Sz.E.Sz. nevű mulatság szolgáltatta. Sztárok Együtt a Színpadon: ismert zenészek különbözõ formációkban rendhagyó elő
adásokkal lepték meg a közönséget. A legnagyobb sikert a Kiss Forever Band aratta. Ezen felbuzdulva együttmaradt a kvartett, s újabb koncerteket adott.

Az első időkben a tagok arcuk jobb felét festették ki a Kiss legendás sminkjével. A bal oldal üresen maradt: egyrészt azért, hogy rájuk lehessen ismerni, másrészt ezzel jelezték, hogy a koncerteken megszólaltatott zenében saját egyéniségük is ott van.

A kedvtelésből alakított banda közel három éven át valóban hobbizenekarként működött. A muzsikusok néhány havonta kisebb és nagyobb klubokban léptek fel. Mindenütt kirobbanó sikerrel. A zene az eredeti Kiss színvonalán szólalt meg, s ahogy telt az idő, úgy egyre látványosabbak lettek a koncertek. Demon tüzet fújt és vért köpött, a színpadon lángok gyúltak, petárdák robbantak.

Eljött az idő, amikor Starchildék rájöttek, úgy az igazi az előadás, ha minden részletében Kiss-koncertet jelenít meg. Amikor a nagy példakép huszonöt éves lett, az ünnepi koncerten 1998 márciusában már teljesen kifestve és kosztümökbe öltözve álltak a színpadra.

Két hónappal később került sor az elsõ külföldi koncertre. Bécsben a Kiss Expo Tour egyik állomásán a Kiss Forever Band volt a vendég. A korábbi Kiss dobos, Eric Singer utazott végig Európán a produkcióval, s természetesen a magyar zenekarral is muzsikált. Három dalt, a Nothing To Lose-t, a Strange Ways-t /saját kérésére/ és a Cold Gint /a magyarok javaslatára/ próbálták össze. Eric annyira élvezte a közös zenélést, hogy felvetette, játsszanak még egy nótát. "Tudjátok a Detroit Rock City-t?" Hát persze. hogy tudták...

Az első külföldi elõadást azóta jónéhány követte. A Kiss Forever Band minden ősszel Németországban turnézik. Az első alkalom sikere hozta a folytatást, s évrõl évre több koncertet tud adni a zenekar. 1998-ban Durmersheim-ban egy este kétszer is színpadra álltak Space Ace-ék. Koncertjükön ugyanis jelen volt egy másik klub tulajdonosa, akit annyira megfogott a produkció, hogy még az éj folyamán saját klubjában is hallani akarta a Kiss Forever Band-et. Kisminkelve, jelmezekbe öltözve vonult át a társaság, nem kis feltünést keltve...

1999-ben újabb külföldi sikert könyvelhetett el Catman és három társa. A németországi Kiss-rajongók egyesülete, a Kiss Deutschland ugyanis albumot készült megjelentetni. Az A Tribute to Kiss címet viselő anyagon német zenészek, többek között a Die Artzte és a Toten Hosen egy-egy tagja adott elő Kiss dalt. A "Special Guest" a Kiss Forever Band volt, a Shout It Out Loud című számmal. A magyar zenészek kérésére csúszott a megjelenés tavaszról őszre, hogy német turnéjukhoz igazodjon a lemezbemutató rendezvény. Merthogy ezen az ő koncertjük volt a fő attrakció.

A Kiss Forever Band 2000-ben is szokásos útját járta. Nyáron magyar fesztiválokon vett részt, ősszel Németországban turnézott. Újdonság volt, hogy a zenekar Prágába is eljutott. Valamint felvetődött a lemezkészítés ötlete. Hobbibandától nem megszokott, hogy saját albumot jelentessen meg, ám Magyarországon és külföldön is sokan kérdezték az együttes tagjaitól, hogyan juthatnának hozzá felvételeikhez. A közönség kívánsága és a Nephilim Records érdeklődése oda vezetett, hogy 2001 tavaszán megjelent a Kiss Forever Band első albuma, Carnival Of Songs címmel. A legnagyobb Kiss-slágerek hiteles előadása mellett a zenekar néhány érdekességet is lemezre vett. Ilyen a Domino című dal Space Ace-féle feldolgozása, a hangmérnök Rozgonyi Péter I Was Made For Lovin' You remixe, valamint a Kisshez nem kapcsolódó bónusznóta, a magyar gyorsulási verseny szignálja. Természetesen ebben az évben is sokat koncertezett a zenekar, visszatért korábbi sikerei helyszínére, emellett pedig még Erdélyt is meglátogatta. Az őszi, lemezbemutató turnét már új jelmezekbe öltözve játszották végig a muzsikusok - a kosztümök hűen adják vissza a Kiss legutóbbi image-ét. A 2002-es év újra csak a koncertezésről szól. A Kiss Forever Band iránt egyre nagyobb az érdeklődés Európában, így juthat el az együttes a tavasz folyamán a Benelux államokba. Természetesen a magyar közönséget sem hanyagolja el a zenekar, nyáron szinte az összes hazai fesztiválon színpadra lép.

A hobbibandából komoly zenekarrá vált csapat tagjai nagyon élvezik, hogy kedvenc dalaikat ekkora sikerrel adhatják elő. A színpadon példaképeik bőrébe, vagy legalábbis jelmezébe bújhatnak. Tudják, ez nagy felelősséget jelent, mert így a szokásosnál nagyobb elvárásoknak kell megfelelniük. De mindent meg is tesznek azért, hogy a közönségnek különleges élményben legyen része a koncerteken.

Ahogyan nekik sem volt akármilyen élmény a Kiss tagjaival találkozni. Az 1997-es európai turné sajtótájékoztatójára Budapesten került sor, s a magyar zenészek el tudták intézni, hogy ők is ott lehessenek. /Egyedül az igazi Ace Frehley hiányzott, mert tévedésből rossz repülőre szállt./ A Kiscelli kastély kápolnájában mutatták be egymásnak az eredeti és a magyar KISS-t. A közös fotózás és beszélgetés után a Kiss Forever Band tagjai együtt vacsorázhattak példaképeikkel.

2003 - Megjelent a zenekar második CD-je Plug it Out címmel.

2005 - Tobola Csaba távozott a bandából, helyére Radek Sikl került Csehországból. Első bevetése a zenekar legelső angol turnéja volt.

2006 - Megjelent a harmadik album Live and Loud címmel.
Az együttes első moszkvai koncertje, mellyel két évvel megelőzte a KISS-t!

2007 - Az első turnék Spanyolországban és Portugáliában.

2008 - Megjelent a zenekar első hivatalos DVD-je szintén Live and Loud címmel.

2009 - Az első máltai koncert!

2010 - 15 éves a Kiss Forever Band! Eddig 724 koncert 23 országban!!!